top of page

Boerderij Postma-Kroodsma, zorgboerderij Dokkum, wat bieden we, voor wie, PGB

 

 

Je bent

welkom zoals

jij bent

 

 

Wat bieden we?

 

Boerderij Postma-Kroodsma biedt zinvolle en leuke dagbesteding aan jong en oud. Het is een fantastische plek voor dagbesteding, om te leren en te werken. We willen je laten meegenieten met onze passie, de dieren, de natuur en de rust op de boerderij. Door onze boerderij open te stellen, hopen wij iets te kunnen betekenen in het leven van een ander. Werken op de boerderij betekent afwisseling, ritme en veel buiten zijn. De kleine en rustige locatie bevat weinig prikkels en zorgt letterlijk en figuurlijk voor ruimte om jezelf op jouw eigen manier te ontwikkelen.

 

Wij vinden het belangrijk om zorg op maat te leveren: we kijken samen met jou wat je wilt en kunt en stemmen de activiteiten af op jouw wensen, interesses en mogelijkheden. Zo is het mogelijk om te werken op jouw niveau en in je eigen tempo, en om te doen waar je goed in bent of beter in wilt worden. Wij willen bovenal dat jij je plezierig en nuttig voelt en elke dag tevreden over jezelf kunt zijn.

 

Wij houden zelf zicht op alle activiteiten en de begeleiding is één op één, of hoogstens één op twee. Er is geen sprake van grote groepen: we hebben echt aandacht voor jou. Je kunt dus in alle rust het boerderijleven ervaren: jij staat centraal, niks moet en veel mag.

 

De dagen of dagdelen waarop dit mogelijk is, zijn nader te bespreken.

 

Voor wie?

 

Voor jong volwassenen én ouder. Voor mensen met én zonder een beperking, voor personen die in hun dagelijkse dingen zijn vastgelopen of in een sociaal isolement verkeren, maar ook voor eenieder die gewoon eens iets anders wil proberen. Je hoeft geen indicatie of een groot probleem te hebben: Boerderij Postma-Kroodsma is er voor iedereen en stopt je niet in een hokje, je bent welkom zoals je bent!

 

Financiering

 

De kosten voor de dagbesteding kunnen over het algemeen betaald worden vanuit een PGB (persoonsgebonden budget). Indien je niet over een dergelijk potje beschikt, is particuliere betaling vanzelfsprekend ook mogelijk.

 

Voor jong

en oud!

 

 

 

 

Rust,

ruimte en

regelmaat

 

 

 

 

Niks moét

van ons,

heel veel mag

 

 

 

 

Jij staat centraal,

één op één

 

 

bottom of page